Nagy gyümölcsös karton (573x378x140 mm) ára 479 Ft+ÁFA/db

Akció Karton dobozok Karton rekesz

Közkívánatra, új termék! Nagy teherbírású, 5 rétegű kartonból készült, alkalmas zöldségek, gyümölcsök tárolására, szállítására, de ajánljuk pékségeknek, hidegkonyháknak,  is kiszállításra.

Nagy gyümölcsös karton (573x378x140 mm) ára 479 Ft + ÁFA /db

A kartonok egymásra rakhatók.

A Nagy Gyümölcsös Kartondoboz: Praktikus Megoldás a Gyümölcsök Tárolására

A gyümölcsök frissessége és minősége szempontjából kulcsfontosságú a megfelelő tárolás. A kényelmes és hatékony tárolás egyik népszerű módja a nagy gyümölcsös kartondobozok használata. Ezek az egyszerűnek tűnő, ámde sokoldalú dobozok kiváló megoldást jelentenek a gyümölcsök szállítására, tárolására és megőrzésére, mind otthoni, mind kereskedelmi környezetben.

A nagy gyümölcsös kartondobozok különböző méretekben és formákban elérhetők, így könnyen alkalmazkodhatnak a különböző gyümölcsfajták tárolási igényeihez. Az egyik legnagyobb előnyük az, hogy elegendő helyet biztosítanak a gyümölcsök számára, miközben megvédi azokat a sérülésektől és az összeomlástól.

Nagy gyümölcsös karton (573x378x140 mm)

Ezek a dobozok általában újrahasznosítható anyagból készülnek, ami környezetbarát megoldást jelent a csomagolási igényekre. A kartondobozok könnyűek és strapabíróak, ami megkönnyíti a szállítást és a kezelést. Emellett a nagyobb gyümölcsös dobozok általában lyukakkal vannak ellátva, hogy lehetővé tegyék a gyümölcsök számára a megfelelő légzést és szellőzést, így hozzájárulva a frissesség és az íz megőrzéséhez.

Nagy gyümölcsös karton (573x378x140 mm)

Az ilyen típusú dobozok ideálisak lehetnek a kereskedelmi forgalomban történő értékesítéshez is. Az egyszerű, ámde hatékony megjelenésük vonzóvá teszi a vásárlók számára, miközben praktikus és könnyen kezelhető csomagolási megoldást kínálnak a kiskereskedőknek.

Az otthoni felhasználók is gyakran választják ezeket a nagy gyümölcsös kartondobozokat. Ezek a dobozok lehetővé teszik a gyümölcsök csoportosítását és tárolását, megkönnyítve ezzel a konyhai rendszerezést és az átláthatóságot. Továbbá, a dobozok könnyen stackelhetők, így a tárolás és az elrendezés is egyszerűbbé válik.

Összességében a nagy gyümölcsös kartondoboz széles körű használhatóságot és praktikus megoldást kínál a gyümölcsök tárolására és szállítására. Kereskedelmi környezetben elősegítik a vonzó megjelenést és a hatékony elrendezést, míg otthoni felhasználásra ideálisak a kényelmes tárolás és a konyhai rendszerezés szempontjából. Ám fontos megemlíteni, hogy minden esetben figyelembe kell venni az adott gyümölcsfajta tárolásának legjobb gyakorlatait a frissesség és az íz megőrzése érdekében.

600x200x110 mm doboz 3 réteg

Akció Tudnivalók

Kisebb tárgyak csomagolására, tárolására alkalmas karton doboz.

  • Költözés során is felhasználható
  • jól egymásra helyezhető
  • 3 rétegű

149 Ft+áfa/db

Az Egyszerű és Hatékony Megoldás: A 3 Rétegű Kartondoboz

A kartondobozok az életünk szerves részévé váltak. Megvédik termékeinket, segítenek a tárolásban, szállításban rendszerezésben. Azonban nem mindegy, milyen kartondobozt használunk. A 3 rétegű kartondobozok olyan kiválóan megerősített dobozok, amelyek kiemelkedő védelmet és tartósságot biztosítanak a csomagolt áruk számára. Ebben a cikkben részletesen megvizsgáljuk, mi teszi különlegessé a 3 rétegű kartondobozokat, és miért érdemes ezeket választani a csomagolási igényeink kielégítésére.

Sokoldalú felhasználás: A 3 rétegű kartondobozok kiválóan alkalmazkodnak a különböző szállítási igényekhez. Rugalmasak és strapabíróak, így használhatók nehéz tárgyak, élelmiszerek, elektronikai cikkek, és még sok más termék csomagolására. A különféle méretek és formák elérhetősége lehetővé teszi a testreszabott csomagolást minden egyes termék számára.

Megfizethető ár: A 3 rétegű kartondobozok relatíve olcsók és könnyen beszerezhetők. A sok termelő és beszállító versenye a piacon gyakran kedvező árakat kínál, ami a vállalkozásoknak és a vásárlóknak egyaránt előnyös.

Márkaépítés és tervezés: A 3 rétegű kartondobozok tervezésénél és testre szabásánál számos lehetőség rejlik. A dobozokra céges logót, színeket és egyedi tervezéseket is fel lehet vinni, így lehetőség nyílik a márkaépítésre és a termékek személyre szabott bemutatására.

Kartondobozok az alapoktól: A 3 rétegű kartondobozok az alapanyagokban rejlő minőségüket mutatják. Ezek a dobozok három rétegű kartonból készülnek, amelyek mindegyike saját szerepet játszik a csomagolt termék védelmében. A belső réteg általában egy lapos papír, amely sima felületet biztosít a terméknek. Középen található egy hullámos réteg, ami a doboz merevségét és stabilitását biztosítja. A külső réteg pedig egy vastagabb lap, amely védi a dobozt a környezeti hatásoktól és a mechanikai sérülésektől.

Kiváló védelem: A 3 rétegű kartondobozok kiemelkedő védelmet nyújtanak a csomagolt terméknek. A hullámos réteg rétegek közötti levegőrésekkel segít csillapítani az ütéseket és rezgéseket, így minimalizálva a sérülés kockázatát. Ez különösen fontos, ha törékeny vagy értékes termékeket kell szállítani.

Környezetbarát megoldás: A karton egy környezetbarát anyag, és a 3 rétegű kartondobozok nem kivétel. Az újrahasznosított karton használatával még fenntarthatóbbá tehetjük a csomagolási folyamatot. Ezenkívül a kartondobozok könnyen újrahasznosíthatók, így minimalizálva a hulladék mennyiségét.

A 3 rétegű kartondobozok tehát kiváló választásnak bizonyulnak számos szempontból. Azok számára, akik biztonságos és hatékony csomagolási megoldást keresnek, ezek a dobozok megfelelő választást nyújtanak. Emellett környezetbarát jellegük és a testreszabhatóság lehetőségei révén a vállalkozások számára is vonzó választást kínálnak. A 3 rétegű kartondobozok bizonyítottan kulcsfontosságú szerepet játszanak a modern logisztikai és csomagolási iparágban, és továbbra is fontos eszközök maradnak a termékek biztonságos szállításában és bemutatásában.