Miért válassza a DobozBox szolgáltatásait?

A DobozBox a ReálBox Logisztikai Kft. része, amely stabil több éves raktározási, csomagolási, szállítási tapasztalattal rendelkezik. 12.000 m²-es tárolási kapacitással és megfelelő mennyiségű szállítóeszközzel biztosítja a megrendelt áruk tárolását és időben történő leszállítását. A DobozBox szorosan a cég csomagolási üzletághoz tartozik, a meglévő szolgáltatási portfólió mellett az ügyféligények hívták életre. Célunk, hogy a kiváló csomagolási szolgáltatás mellé megfelelő minőségű termékeket és megoldásokat kínáljunk Partnereinknek.

Több hullámkarton gyártóval és feldolgozóval állunk kapcsolatban az igények gyors kielégítése és a megfelelő árak biztosítása érdekében.

Standard méretek, standard készletek! Mi biztosítjuk a gyors vásárlás lehetőségét!

Egyedi igények? Szezonális ingadozások? Megoldjuk! Szerződés szerinti termékek készleten tartása, puffer készletek kezelése a szállítási határidők betartása érdekében.

Hullámkarton feldolgozásával kapcsolatban, minden igényre találunk megfelelő megoldást a legjobb ár-érték arány figyelembevételével.

Segítünk kiválasztani a megfelelő hullámkartont, a termék súlyát, a rakatképzést, a szállítási és raktározási kondíciókat figyelembe véve.

Összeszerelést, ragasztást, tűzést, szeletelést igénylő hullámkartonnal kapcsolatos feladatok megoldását is vállaljuk.

Kimetsző szerszámot igénylő standard méretű dobozok esetében (Pl. húsos, zöldséges, tojásos, stb.) vállaljuk az iparágon belüli kisfelhasználók igényeinek összegyűjtését és a költségeik csökkentését.

Kellemeset a hasznossal!

  • Nincs megfelelő terméke? MI legyártjuk, beszerezzük!
  • Nincs hová tennie? Mi raktározzuk!
  • Össze kell állítani? Mi összerakjuk!
  • Szállítás? Nem probléma, Mi kiszállítjuk!

Keressen bennünket elérhetőségeink valamelyikén, forduljon hozzánk bizalommal!

Referenciák: Élelmiszer, mezőgazdaság, elektronikai cikkek, italok, autóipar, kozmetikai termékek, pékségek.

Termékek: Kartondoboz, doboz, karton doboz, költöztető doboz, csomagoló doboz, hullámkarton-tekercs, pizzadoboz, pizzás doboz, karton csomagoló, hullámpapír takaró, hullámpapír védő, védőkarton, védő tekercs  Kartonáru, pizzás doboz, pizza doboz, italos karton, tojástároló karton, gyűjtődoboz, hússzállító doboz, élvédő, Gombás karton, Kartonrekesz, fésűs karton, rekeszes doboz